Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران مدیر کل روابط کار و جبران خدمت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: هدف اصلی راه اندازی سامانه جامع روابط کار بهبود سلامت اداری، شفافیت و تسریع در روند رسیدگی و پیگیری امور مربوط به روابط میان کارگر و کارفرما است.

کوروش یزدان صبح امروز در کارگاه آموزشی سامانه جامع روابط کار منطقه سه کشور که در بابلسر برگزار شده است، با اشاره به اینکه در بخش رسیدگی الکترونیکی باید بتوانیم با بکارگیری تمامی ظرفیت‌ها چند موضوع را مورد توجه قرار بدهیم، اظهار کرد: یکی از رسالت‌های اصلی مدیران و همکاران حوزه روابط کار به عنوان سفیران آغاز این حرکت و آموزش سامانه جامع رسیدگی الکترونیکی به جامعه هدف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اعلام اینکه آموزش سامانه جامع رسیدگی الکترونیکی به صورت منطقه ای در استانها برگزار می‌شود، تصریح کرد:  از مدیران روابط کار در استان‌ها خواسته‌ایم که افراد مسلط، متخصص و توانمند را در این خصوص به کار بگیرند تا بعد از این بتوانیم با استفاده از تجربه و توان بالای آنان در راستای انتقال این اطلاعات و آموزش به شرکای اجتماعی راهبری لازم را داشته باشند و کمک کنند که سامانه جامع روابط کار به خوبی راه اندازی شود.
مدیرکل روابط کار وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: در هیئت‌های حل اختلاف عملاً و به وضوح سه جانبه گرایی را مد نظر داریم و به طور صحیح اجرا می‌کنیم و حضور نمایندگان کارگر کارفرما و دولت در آن ظرفیت بسیار بیشتری را در سطح کشور بوجود می‌آورد.
یزدان نقش خطیر معاونت روابط کار و حوزه مراجع حل اختلاف کار را بسیار حساس و مهم عنوان کرد و افزود: ضروری است با دانش و علم روز با استفاده از ظرفیت‌های الکترونیکی در راستای ارائه خدمات مطلوب به جامعه هدف کوشا باشیم.
وی با اشاره به ظرفیت بالای نیروی انسانی از لحاظ علمی و تخصصی در حوزه روابط کار بیان کرد: باید این سرمایه‌ها را شناسایی و با تشکیل کار گروهی در سطوح استانی، منطقه‌ای و کشوری در راستای اصلاح قانون کار به بهترین نحو گام برداریم.

مدیرکل روابط کار وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر قابلیت اجرایی بالای سامانه جامع روابط کار گفت: باید از تبادل پرونده‌های فیزیکی و بررسی‌های فیزیکی قدری فاصله بگیریم و با استفاده از تکنولوژی و علوم روز، بتوانیم بدون جابجایی فیزیکی نظارت و رویت پرونده‌ها را براساس سوابق الکترونیکی با کمترین زمان ممکن و رویت آرا طرفین را تا قبل از دیوان، مورد ملاحظه قرار بدهیم تا قابلیت بهره‌ برداری بهتری را برای مراجع دیگر شود.

یزدان ادامه داد: از سویی دیگر، در سیاست‌گذاری‌ها و شناسایی آرای برتر و هیئت‌های برتر در کشور می‌توانیم از طریق این سامانه با رعایت مولفه‌های مختلف بپردازیم بنابراین تمام این تسهیل‌ گری، سرعت عمل و کیفیت کاردر بخش تبادل اطلاعات الکترونیکی و رسیدن این موضوع برای ما قابلیت احصا را در سامانه جامع روابط کار امکان پذیر می‌کند.

وی افزود: سوابق در پرونده الکترونیکی هم کارگران و کارفرمایان مادام العمر وجود دارد و مشکل مفقود شدن مدارک و با هر رویدادی و یا جابجایی فیزیکی ادارات و نقل مکان اسناد باوجود سامانه جامع روابط کار به دلیل الکترونیکی بودن حل خواهد شد.

مدیرکل روابط کار و جبران خدمت وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: موضوع دیگری که برای ما اهمیت دارد و در نشست اخیری که مقام عالی وزارت با تشکل‌های کارگری و کارفرمایی داشتند و خیلی هم مورد تاکید قرار گرفت، حضور نمایندگان تشکل‌ها در مراجع حل اختلاف می باشد که با آغاز فعالیت سامانه جامع روابط کار در همه استانها و ضرورت حضور و امضاء الکترونیکی اعضا این مشکل را حل خواهد کرد و مدیران روابط کار و روسای هیئت ها باید در این زمینه اهتمام داشته باشند.

یزدان با اشاره به اینکه سامانه جامع روابط کار، آغاز یک حرکت بسیار مطلوب و ارزنده‌ای است، خاطرنشان کرد: قریب به ۵۱ زیر سامانه را در سامانه جامع روابط کار به کار خواهیم گرفت، و به محض تکمیل بحث آموزش ، ۱۹ زیر سامانه‌ای که در حوزه اداره کل روابط کار و جبران خدمت، را رسما در سطح کشور آغاز و اعلام کنیم.

وی با بیان اینکه راه اندازی سامانه جامع روابط کار را در استان‌ها پیگیری خواهیم کرد تا این سامانه به یک بلوغ و ظهور کامل برسد، یاداور شد: اعتقاد داریم اساس کار این سامانه بر شفافیت و سلامت اداری پایه گذاری شده است و قطعاً از بروز مشکلات مبتلا به  در این حوزه جلوگیری خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، گفتنی‌ست این کارگاه آموزشی دو روزه، امروز با حضور مدیران و روسای روابط کار و کارشناسان این حوزه و تحلیلگران سیستم ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استانهای مازندران، گلستان، گیلان و سمنان در مجتمع رفاهی شهید عظیمی سازمان بهزیستی در بابلسر آغاز شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۴۱۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد طلافروشان به ثبت موجودی در سامانه جامع تجارت است

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفتگو با تابناک اقتصادی، درباره علت تعطیلی برخی از طلافروشی‌ها در روز‌های اخیر و حواشی رخ داده در خصوص اعتراض آن‌ها به مالیات گفت: مشکل اصلی طلا فروشان اجرای سامانه جامع تجارت است و واکنش همکاران ما انتقاد به ثبت موجودی و امنیت سامانه جامع تجارت است و نه پرداخت مالیات در سامانه مودیان.  

وی در ادامه خاطرنشان کرد: یک سری طلا‌هایی هستند که بخش زیادی از آن‌ها برای طلا فروشان نیست و اگر این طلا‌ها جز اموال آن‌ها ثبت شود قاعدتا در آینده باید بابت آن مالیات هم پرداخت شود و نگران مالیات بر عایدی هم باید باشند.

وی ادامه داد: امنیت این سامانه در رابطه با ثبت آنی هم فراهم نیست، زیرا فرد باید در سطح شهر تردد کند یا از این شهر به آن شهر برود تا طلایش را بفروشد.  

وی با بیان اینکه سوالات و ابهامات در سامانه جامع تجارت زیاد است افزود: با توجه به اینکه صنعت طلای ما آسیب و تجربه تلخ سال ۸۹ یعنی اعمال مالیات بر ارزش افزوده را داشته و بعد از ۱۲ سال مشخص شد که این قانون به صورت خیلی غیرکارشناسی بر این صنعت تحمیل شده و آسیب زیادی به بخش تولید و توزیع ما رساند و باعث بروز آسیب‌های مالی و اقتصادی به حوزه فعالان طلا شد.  

وی افزود: همکاران ما معتقدند که این صنعت توان یک تجربه تلخ دیگر را ندارد، ولی علی رغم پیگیری‌ها و جلسات متعدد هنوز تغییری در تصمیم گیری اتخاذ شده اعمال نشده است.  

رئیس اتحادیه طلا و سکه گفت: مسئولین تاکید زیادی بر اجرایی شدن این سامانه دارند و همکاران ما نیز نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند و متاسفانه باعث شده که یک سری اعتراضات در این خصوص به وجود بیاید و حتی در برخی از فضا‌ها اعلام شده که، چون قیمت طلا پایین آمده طلافروشان مغازه‌های خود را بسته اند.  

وی افزود: علی رغم اینکه اعلام شده مالیات ابرازی طلا فروشان ۹ میلیون ۶۰۰ هزار تومان بوده صحت ندارد، ولی مالیات اعلامی از سوی سازمان امور مالیاتی از ۱۵ میلیون تا میلیارد بوده است. متاسفانه این حواشی اذهان عمومی را نسبت به حوزه صنعت طلا بدبین کرده است. مشکل ما مالیات نیست حتی مشکلاتی در خصوص ضرایب و مالیات‌های نابحق برای برخی همکاران داشتیم که خیلی حاد نبوده و در حال پیگیری است.

وی با بیان اینکه حواشی ایجاد شده برای طلافروشان را تکذیب می‌کنیم گفت: طلا فروشان نسبت به تکالیف مالیاتی و صنفی هیچ گونه اعتراضی ندارند و باید آن‌ها را انجام دهند و اکثرا فاکتور‌های خود را الکترونیکی صادر کرده اند.  

وی افزود: مسئولین باید مشکلات حوزه تولید طلا را ببیند. سال گذشته و امسال با بحران در حوزه تولید رو به رو بودیم و این امر باعث شد رکود در واحد‌های تولیدی ما تشدید شود. همکاران تولیدی ما در پرداخت اجاره بهای ملک و هزینه کارگران با مشکل رو به رو هستند. ممکن است تکرار این مسئله و رکود و تکرار رکود در این حوزه در آینده آسیب جدی به صنعت و تولید ما بزند.  

بذرافشان گفت: کارگران در این حوزه از نظر معیشتی با مشکل رو به رو هستند و ممکن است این موضوع باعث بروز مشکلات عدیده در جامعه شود.

 

دیگر خبرها

  • عدم الزام فعالان حوزه طلا به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی
  • ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در دو سامانه مودیان و جامع تجارت لازم نیست
  • ثبت همزمان صورتحساب طلافروشان در ۲ سامانه‌ لغو شد؟
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا و و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان
  • خبر مهم برای طلافروشان؛ جزییات ثبت صورتحساب در ۲ سامانه
  • انتقاد طلافروشان به ثبت موجودی در سامانه جامع تجارت است
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان
  • فعالان طلا و جواهر به ثبت صورتحساب الکترونیکی در 2 سامانه الزامی ندارند
  • کارگران موتور پیشران اقتصاد جامعه هستند
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است