Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارسلان غمگین روز سه شنبه در نشست با نمایندگان جامعه کارگری و کارفرمایی استان برای اجرای سامانه جامع روابط کار بیان کرد: یکی از مهم‌ترین اهداف اجرایی شدن این سامانه الکترونیکی شدن امور کاهش رفت و آمد کارگران و جلوگیری از مفقود شدن پروندههاست.
وی افزود: رسیدگی غیرحضوری به اختلافات کارگری و کارفرمایی، ثبت دادخواست ها و تعیین صلاحیت ها به صورت الکترونیک از دیگر مزایای اجرای این طرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


غمگین گفت: استان خوزستان سابقه ۱۵۰ ساله در حوزه صنعت و تجارت دارد و بیش از ۷۰ درصد صنایع مستقر در آن ملی است.
وی ادامه داد: اگرچه باوجود ملی بودن صنایع ، مشکلات آنها استانی است اما انتظار داریم جامعه کارفرمایی مرتبط با این صنایع به صورت ملی عمل کنند ‌و ما را در اجرایی کردن راه اندازی سامانه جامع روابط کار یاری دهند.
غمگین بیان کرد: این طرح به صورت آزمایشی در ۲ استان اجرایی شده و از ابتدای سال بعد در کل کشور انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: باتوجه به مقررات بند ب ماده ۶۷ قانون ششم برنامه توسعه و تکلیف دستگاه های اجرایی نسبت به الکترونیکی کردن فرآیندها و به منظور کارآمدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به راه اندازی سامانه جامع روابط کار اقدام کرده است.
سامانه جامع روابط کار در حوزه‌های مختلف همچون بازرسی کار، تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، روابط کار، بیمه بیکاری، مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار خدمت‌های خود را به جامعه کارگری و کارفرمایی ارائه می‌دهد.
ایجاد شفافیت در اطلاعات مربوط به جامعه کارگری و کارفرمایی، تسریع در روند رسیدگی و پیگیری کارهای مربوط به روابط میان کارگر و کارفرما، جلوگیری از تخلف‌های کارفرمایان در برابر حقوق کارگران و ایجاد دسترسی به سامانه برای تمامی بازیگران جامعه کارگری و کارفرمایی از اهداف راه اندازی این سامانه است.

برچسب‌ها کارگر اهواز نرخ اشتغال

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کارگر اهواز نرخ اشتغال کارگر اهواز نرخ اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۷۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم الزام فعالان حوزه طلا و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان

سازمان امور مالیاتی اعلام کرد: در راستای تسهیل تکالیف مودیان مالیاتی، مودیانی که ملزم به صدور صورتحساب الکترونیکی شده‌اند از جمله مودیان طلا و جواهر، اختیار دارند از طریق ثبت صورتحساب در سامانه مودیان (ارسالی توسط مودی یا شرکتهای معتمد) یا سایر سامانههای دولتی از جمله سامانه جامع تجارت، صورتحساب‌‌های خود را ارسال نمایند.

 بدیهی است در صورت ارسال صورتحساب از طریق سامانه جامع تجارت و دریافت تاییدیه ثبت آن در سامانه مودیان (تاییدیه مذکور در سامانه جامع تجارت نیز قابل نمایش است)، در اجرای تبصره (۳) ماده (۵) قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان الحاقی طی ماده (۶) قانون تسهیل تکالیف مودیان، نیازی به ثبت مجدد صورتحساب الکترونیکی در سامانه مودیان توسط مودی نخواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی
  • ۹۶ هزار نفر عضو جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان‌غربی هستند
  • ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در دو سامانه مودیان و جامع تجارت لازم نیست
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا و و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان
  • خبر مهم برای طلافروشان؛ جزییات ثبت صورتحساب در ۲ سامانه
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان
  • فعالان طلا و جواهر به ثبت صورتحساب الکترونیکی در 2 سامانه الزامی ندارند
  • شاه کلید تولید و اقتصاد جامعه، کارگران هستند
  • توجه همزمان به حقوق و مطالبات کارگری و کارفرمایی در نظام اسلامی